^Back To Top

 

sIMG 6463Το 4ο από τα 7 βραβεία κατέκτησε η εργασία των Υπευθύνων των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών Σερρών και Λακωνίας στους 10ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, με θέμα: «Δεξιότητες για το μέλλον» («Skills for the Future»).
Η βραβευμένη εργασία των υπευθύνων των δύο Ε.Κ.Φ.Ε. Σωτηρίου Μανδηλιώτη και Ελένης Παλούμπα, με τίτλο "Ενέργεια: Δείτε Μορφές, Βρείτε Μετατροπές, σε μια ?Φανταστική Βόλτα με
Ποδήλατο!", θα παρουσιαστεί στην κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Science on Stage Europe, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Οκτωβρίου 2019 έως 3 Νοεμβρίου 2019, στο Cascais της Πορτογαλίας, στο περίπτερο της Ελληνικής αποστολής, μαζί με τις υπόλοιπες έξι εργασίες των βραβευθέντων ελληνικών ομάδων.
Οι 10οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2019 στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω. Διοργανώθηκαν από την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο ? Ευρώπη» (Science On Stage Greece), με Συντονίστρια την κα Ευγενία Τσιτοπούλου-Χριστοδουλίδη, Υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω.